Politica de confidentialitate


SOCIETATEA prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI a datelor personale necesare executarii COMENZII si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


www.celmaibunpret.ro nu transmite datele colectate de la utilizatorii site-ului catre terti si se obliga sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului intre utilizatorii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.


Compania va retine datele personale (nume, prenune, numar telefon, judetul, localitatea) si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.celmaibunpret.ro, privind evolutia si starea Anunturilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.celmaibunpret.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


www.celmaibunpret.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.celmaibunpret.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


informații
suport şi impresii