Cum cumpar:


Pentru a cumpara un produs este necesar sa aveti un cont valid pe celmaibunpret.ro. Click aici pentru a va inregistra


1. Cauta produsul dorit:


Introduceti numele produsului in campul de cautare de pe pagina principala a site-ului. Selectati domeniul de interes (pentru rezultate produse focalizate puteti selecta domeniul de interes din lista alaturata). Click butonul Cauta.

O alta modalitate de a cauta produsul dorit consta in a naviga direct prin catalogul de produse.


2. Detalii despre produs


Daca aveti nelamuriri despre un produs sau serviciu puteti adresa intrebari vanzatorului, prin interfata de mesagerie interna a siteului.


3. Cumpara, liciteaza, negociere


Daca vreti sa cumparati sau sa licitati un produs folositi butonul "Cumpara” (in cazul anunturilor de vanzare standard) sau butonul "Liciteaza” (in cazul anunturilor de vanzare cu licitatie). La plasarea unei oferte, va angajati in mod automat sa achizitionati produsul comandat.

In cazul anunturilor de vanzare instanta, aveti posibilitatea sa propuneti un alt pret decat cel stabilit initial, daca vanzatorul a activat aceasta optiune. Ofertele de negociere se realizeaza prin functia "Negociază”.


4. Intra in contact cu vanzatorul


Dupa plasarea unei oferte castigatoare, celmaibunpret.ro trimite in mod automat datele de contact ambilor participanti la tranzactie, atat prin intermediul emailului cat si a mesageriei interne.

informații
suport şi impresii